par & familj

par & familj

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa par vidare i relationen och tar emot både par och familjer i terapi. Är du intresserad av parterapi boka en tid för ett första samtal för att ta reda på om det känns rätt att börja i samtal med din partner. Det är viktigt att båda känner att det stämmer. Vi kan erbjuda både en terapeut och två terapeuter. Två terapeuter kan exempelvis vara en man och en kvinna vilket en del par föredrar. Det kan även vara två terapeuter av samma kön om man föredrar det. Ställ dina frågor i den inledande kontakten om vad ni har för behov så hjälper vi till med det. 

Vi arbetar även med familjer i terapi. Det går till så att hela familjen kommer till mottagningens grupprum.  Är du intresserad av familjeterapi boka en tid för ett första samtal för att ta reda på om det känns rätt att börja i samtal med din partner. Om ni bestämmer er för att prova lägger man upp en planering för familjen.

Vid det första mötet med terapeuten får du/ni berätta mer om situation och de problem som finns varmed terapeuten gör en bedömning om man kan hjälpa till. Därefter kommer man överens om tider, betalning och övriga punkter för ett gemensamt terapeutiskt samarbete. 

Välkommen att boka ett förutsättningslöst första möte.